Pöytäkirja SP-L:n syysliittokokouksesta 27.11.2016

8.12.2016

Hyvät petanqueseurat,

Suomen Pétangue-Liitto SPL r.y. piti syysliittokokouksen 27. marraskuuta 2016 Iittalan petanquehallissa. Olipa hienot tilat!

Liitteenä

- kokouksen pöytäkirja. Pöytäkirja hyväksytty, vaikka allekirjoituksia ei näy.

- päivitetty toimintasuunnitelma niillä muutoksilla mitä me kokouksessa sovittiin.

HUOM! Seurojen tulee 31.12.2016 mennessä kirjallisesti anoa liitolta järjestämänsä kilpailun merkitsemistä kilpailukalenteriin. Liittohallitus vahvistaa kilpailukalenterin.

Syysliittokokousta varten luonnos budjetista hyväksyttiin kokouksessa, joten se on sama jonka jo olette saaneet. Tässä kuitenkin varmuudeksi vielä linkki http://www.stpu.fi/SPL_budjetti2017.pdf

Syysliittokokouksen pöytäkirjan ja toimintasuunnitelman laitan postiin niille seuroille jotka ovat ilmoittaneet, että haluavat paperikopiot. Tämä sen jälkeen kun saan kun saan pöytäkirjan allekirjoituskierrokselta.

Haluan jo nyt muistuttaa jäsenseuroja siitä, että ne asiat, jotka jäsen haluaa saada varsinaisen liittokokouksen käsiteltäväksi, on esitettävä kirjallisesti liittohallitukselle kevätliittokokoukselle viimeistään tammikuussa. Alustavaa ajankohtaa kevätkokoukselle ei vielä ole lyöty lukkoon. Ilmoitetaan päivämäärä, paikka ja kellonaika myöhemmin.

Omalta osaltani, johon varmasti myös hallituksen muut jäsenet osallistuvat
Toivotan Rauhallista Joulun odotusta ja kaikkea hyvää Uudelle vuodelle.

Ystävällisin terveisin

SP-L:n liittohallituksen puolesta / Eva