Talkootyö tärkein voimavara lajillemme

4.3.2016

Kuva: Antti Hanhisuanto

Liiton järjestämistä kilpailuista, tulevan viikonlopun ”Lucky Stone 2016” -tapahtuma on yksi isoimmista kansainvälisistä kilpailuista, joka on järjestetty Suomessa. Ilman talkootyöläisiä tätäkään tapahtumaa ei olisi olemassa.

Ennen Lucky Stone –tapahtumaa on järjestetty useita talkoopäiviä niin Liiton kuin Helsinki Pétanquen toimesta. Haluammekin kiittää kaikkia mukana olleita talkootyöläisiä, sillä ilman teitä tapahtuman järjestäminen ei olisi ollut mahdollista.

Yhteishenki, pelaajatoverit ja työkokemus ovat niitä asioita, jotka ovat tärkeimpiä motivaatiotekijöitä talkoolaisille. Motivaation luominen on yksi Liiton tärkeimpiä tehtäviä. Se on myös seurajohtajien isoimpia tehtäviä. Talkootyöläisistä on pidettävä hyvää huolta ja kaikille on löydettävä oma mielenkiintoinen tehtävä. Erityisen tärkeää on, että kommunikaatio pelaa joka suuntaan. Yhteistyö on avain lajin kehittymiselle.

Erityiskiitos ”Lucky Stone 2016” -tapahtuman pääjärjestäjä Henri Palmqvistille, joka on tehnyt valtavan määrän työtä tapahtuman eteen. Hänen kontaktiensa ansiosta saatiin paikalle mm. useita kymmeniä ulkomaalaisia kilpailijoita.

Suomen Pétanque-Liitto kiittää kaikkia talkootyöhön osallistuneita. Lajin kehittäminen ja eteenpäin vieminen on meistä kiinni.

Kohti Olympialaisia 2024,
Suomen Pétanque-Liitto

PS. Lucky Stone 2016 –kilpailu käydään lauantaina 5.3. ja sunnuntaina 6.3. Myös tapahtumapäivinä tarvitaan monenlaisia vapaaehtoistyöntekijöitä. Tervetuloa mukaan!

Kuva: Antti Hanhisuanto
Kuva: Päivi Lehtonen-Palmqvist