Tiedote 1.10.2023 hallituksen kokouksesta

4.10.2023

Seura ja jäsenmaksutilanne: 40 (39) seuraa, 520 (491) aikuislisenssiä, 16 (19) junnulisenssiä. Suluissa viime vuoden tilanne.

Poimittiin v.2024-2028 kehityssuunnitelmasta asioita vuoden 2024 toimintasuunnitelmaan ja keskusteltiin vuoden 2024 budjetista sekä siivotuista kilpailusäännöistä. Sovittiin, että ko. dokumentit käsitellään ja hyväksytään seuraavassa kokouksessa. Alustava vuoden 2024 kilpailukalenteri on julkaistu ja sen hyväksyntä on myös syysliittokokousasia. Syysliittokokous-päiväksi sovittiin sunnuntai 26.11.2023. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan lähiaikoina. Kokousmateriaalit lähetetään seuroille seuraavan hallituksen kokouksen (2.11.2023) jälkeen.

Euroopan liitolta (CEP) oli tullut kutsu EuroCupiin, jossa Suomea edustaa Suomen Cupin voittajaseura Riemukaari, Kärkölä. Kuten aiemminkin, liitto tukee edustajaseuraa 1500€:lla. 

Päätettiin, ettemme lähetä ketään Coaching for Coaches - kurssille Luxemburgiin.

Keskusteltiin Petankki-Online.fi jatkokehityksestä, SuomiSportin käyttöönotosta lisenssi- ja seurarekisteriksi sekä uusien nettisivujen saamasta erinomaisesta palautteesta. Sovittiin, että valiokunnat vastaavat omien tietojensa päivittämisestä uusille sivuille ja viestintävaliokunta vastaa yleisilmeestä ja yleisestä tiedottamisesta. Lisäksi sovittiin petankki.fi sivuston tarvittavan materiaalien siirtämisvastuista uusille sivuille sekä SuomiSportiin liittyvien sopimusten allekirjoituksista.

Keskusteltiin erilaisista koulutustarpeista ja päätettiin, että vuonna 2024 kaikki koulutus on valmennus- ja koulutusvaliokunnan (uusi nimi) alaisuudessa.

Kilpailumanipulaation torjuntaohjelma tulee tehdä lähiaikoina (osana antidoping-ohjelmaa).

Vuonna 2022 aloitetun Taso I lajiohjaajien koulutus on saatu keväällä päätökseen ja syksyn aikana tehdään kysely uusille lajiohjaajille, miten he ovat toimineet lajiohjaajina. Ohjaajina toimineet saavat Taso I lajiohjaaja pätevyyden.

2.9.2023 pidettiin Pasilassa edustusjoukkueiden leiritys yhdessä Viron edustusjoukkueiden kanssa. Tilaisuus koettiin onnistuneeksi ja todettiin, että myös Suomi-Viro maaottelut olisi hienoa taas järjestää muutaman vuoden tauon jälkeen.

Vuoden 2024 SM-kisaviikkoa haki 30.9.2023 määräaikaan mennessä Kouvolan Urheilupetanque ry ja MAP Räime Riihimäeltä. Äänestyksen jälkeen SM-kisaviikon järjestäminen päätettiin myöntää MAP Räimeelle. Onnittelut!

Seuraava hallituksen kokous torstaina 2.11.2023 Teamsillä.

Suomen Pétanque-Liitto SP-L r.y hallituksen puolesta, tiedottaja